CkFeNa
ForumKurucu
Mesaj Sayısı : 120 Kayıt tarihi : 29/12/10 Yaş : 30 Nerden : .... İş/Hobiler : .... Lakap : Admin
Cüzdan Kredi: Sınırsız Altın: Sınırsız
| Konu: Grafik Bölümü Kuralları Salı Şub. 01, 2011 4:28 pm | |
| <table><tr></tr><tr><td align="left">[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]</td><td style="padding-left: 0px;" align="left">Grafik Bölümü Kuralları
# Bir konuda sadece bir istek yapabilirsiniz. Her istek icin yeni bir konu acmalisiniz. Böylece size daha iyi yardim edebiliriz.
# Istek yapmak icin bu formu tamamlamaniz gerekmektedir. Ne kadar cok formu tamamlarsaniz o kadar iyi size yardim ederiz. Resim istiyorsaniz, bunu siz yüklemeniz gerekir. Resim aramak grafikerlerin isi degildir. Ayrica, forumun adresi mecburidir. Adres yoksa, size yardim edemeyiz. Yetkinforum sadece kendi forumlari icin yardim edebilir, yabanci forumlari kabul etmiyoruz ve konunuz kilitlenip, cöpe atilir. - Kod:
-
[color=darkblue][b]Ne istersiniz :[/b][/color] [color=darkblue][b]Resmin boyutu :[/b][/color] [color=darkblue][b]Yazi :[/b][/color] [color=darkblue][b]Yazilarin rengi :[/b][/color] [color=darkblue][b]Arka plan rengi :[/b][/color] [color=darkblue][b]Resimler :[/b][/color] [color=darkblue][b]Site ismi :[/b][/color] Isteginiz bitmisse, bize bildirmegi unutmayin : mesajinizi editlegip, ikonu [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ikonu olarak degistirmeniz bize cok yardimci olacaktir.
Sadece 24 saat içinde konunuza cevap gelmez ise başka bir mesaj yollayabilirsiniz. Konuyu acan üye, eski mesajina göre, 24 saat önce cevap verir ise, konu 48 saat icin kapatilicaktir.
Imzali resimleri kullanmak kesinlikle yasaktir ! Imzali resimlere Copyright deniliyor. "By" veya "©" gördugunuz an resmi kullanamazsiniz, cünkü bu resimi yapan kisi yaptigi calismagi korumak istiyor ve onun yaptigini bilinmesini istiyor. </td></tr></table>Grafik Ekibi |
| |
|