mr.danger
/!\Banlı/!\
Mesaj Sayısı : 63 Kayıt tarihi : 02/02/11 Yaş : 30 Lakap : Online olamayabilirim.Okuldan dolayı çok yoğunum.
Cüzdan Kredi: 0 Altın: 0
| Konu: Photoshopda Üzerinden Şerit Gecen Yazı Yapımı ( Video ) Perş. Şub. 10, 2011 11:14 pm | |
| Anlatımın tamamı bana aittir.İzlemek için [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Girdikten sonra aşağıdaki resimdekileri yapmayı unutmayın : [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ayrıca gerekli stili indirmek için [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Stiller Destekforum'dan Teorem'e aittir.Alıntıdır yani. | |
|
LeqenD
| Konu: Geri: Photoshopda Üzerinden Şerit Gecen Yazı Yapımı ( Video ) Cuma Şub. 11, 2011 12:08 am | |
| Cok Guzel Anlatmıssınız.. Tesekkürler (: | |
|
mr.danger
/!\Banlı/!\
Mesaj Sayısı : 63 Kayıt tarihi : 02/02/11 Yaş : 30 Lakap : Online olamayabilirim.Okuldan dolayı çok yoğunum.
| Konu: Geri: Photoshopda Üzerinden Şerit Gecen Yazı Yapımı ( Video ) Cuma Şub. 11, 2011 12:08 am | |
| Ne demek Beğenmenize sevindim. | |
|
Kerim C. Duymus
| Konu: Geri: Photoshopda Üzerinden Şerit Gecen Yazı Yapımı ( Video ) Cuma Şub. 11, 2011 1:43 pm | |
| Teşekkürler gayet güzel anlatmışsınız | |
|
mr.danger
/!\Banlı/!\
| Konu: Geri: Photoshopda Üzerinden Şerit Gecen Yazı Yapımı ( Video ) Cuma Şub. 11, 2011 1:44 pm | |
| Beğenmenize sevindim Yorumlar ne kadar artarsa devamını getirebilirim =D | |
|